Att få massage hemma är inte bara bra för hälsan och olika åkommor, utan ses mer och mer som friskvård för hela kroppen.

Vad en massage hemma kostar

Säkerligen majoriteten av massörer i dag har en hemsida där de beskriver sig själva samt sin kunskap och erfarenhet. De beskriver vidare vilka olika typer av behandlingar de erbjuder och vad som ingår i behandlingen. Vidare brukar det också finnas kontaktinformation men också givetvis en prislista över vad de olika behandlingarna kostar, eventuella tillägg och så vidare. Vissa behandlingar kanske inte syns under prislistan eftersom de kan till exempel vara skräddarsydda för just dig, och då kan man också behöva kontakta massören innan bokning kan ske.

Priserna för en massagebehandling varierar, dels vilken typ av behandling du vill ha, och dels hur lång tid det kommer att ta. Du brukar också kunna kontakta massören i fråga för att få ett kostnadsförslag, vilket också är perfekt om du till exempel vill ha massage för ett företag eller ett event. Priserna varierar också utifrån massörens erfarenhet och utbildning, men också vart i landet du tänkt boka massage, samt eventuella tillägg för exempelvis resa om du vill ha ett hembesök. Men räkna med att en helkroppsmassage på cirka 1,5 timme kostar omkring en tusenlapp medan en halvkroppsmassage på 30 minuter ligger omkring 400 kronor. En del företag erbjuder också rabatter och klippkort om man regelbundet bokar tider för massage hos företaget.

Hur man bokar en massage hemma

De flesta massörer och företag använder sig av bokning online, antingen genom att man själv fyller i ett formulär med önskad behandling och kontaktinformation, eller genom ett digitalt bokningssystem. I ett sådant kan man oftast direkt se vilka tider som är lediga alternativt upptagna och kan själv välja vilken tid för massage hemma som passar en bäst. Vissa företag önskar att man ringer först och ger en kort information om sin bakgrund och eventuella problematik och så kommer man överens om dag och tid där och då. Även om företaget har ett digitalt bokningssystem så är det oftast bara att ringa om man undrar över något, om något är oklart eller liknande.

Att få massage hemma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *